FestFabrikken
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

OM OSS

Velkommen til FestFabrikken.no

Festen starter her! 
I nettbutikken FestFabrikken.no vil du finne alle de små detaljene som gjør din neste fest helt perfekt.
Vi tar fest på alvor. 

I 2005 ble firmaet PartyPlanner Aulie etablert (nå FestFabrikken Event & Utleie). Firmaet leier ut telt og utstyr til bryllup, jubileum, firmafester, temafester og andre events. FestFabrikken Event & Utleie har arrangert tusenvis av selskap for fornøyde kunder. Det som driver oss er en lidenskap for å lage den perfekte rammen rundt minneverdige dager. Vi elsker å arrangere fest, finne de små detaljene og se de store smilene.

USA er en fantastisk inspirasjonskilde, hvor det festes med stil. Der noen handler designerklær, kommer andre hjem til Norge med mengder av bordkortholdere, bryllupsting og bursdagsutstyr - og betaler gladelig overvekt for slike skatter. Grunnlaget for PartyPlanner, og videre FestFabrikken, ble lagt under første smakebit av "The Big Apple" i 2003.

Allerede for 19 år siden begynte vi å importere alle de fine produktene som ikke fantes i norske butikker til PartyPlanners showroom for utleie og videresalg. Jungeltelegrafen sørget for at det var på høy tid å starte opp "fabrikken" som hadde vært på 2DO-list i flere år. I 2012 ble nettbutikken som tilbyr originale festartikler til dere som er opptatt av det lille ekstra realisert - endelig! I 2016 startet vi med salg av kostymer- og kostymeartikler til stor glede for mange av våre faste og nye kunder. FestFabrikken skal være best på fest! 

Vi håper du liker siden, og anbefaler deg å sjekke innom her ofte for nye produkter og inspirasjon. FestFabrikken er hele tiden på jakt etter nye, spennede produkter. Er det noe du savner i nettbutikken, send gjerne tips på mail: lise@festfabrikken.no

 

Besøk FestFabrikken Event & Utleie på Facebook     
    Hjemmeside: www.festfabrikken.com

Besøk FestFabrikken på Facebook

 

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke